shim kung sportschool

gymzaal de archipel | maldivenweg 45 | 1339 pl almere buiten | info@shimkung.nl

shim kung sportschool

Woensdag

Tang Soo Do
Jeugd 19.00 - 20.00
Senioren 19.00 - 20.00

Zaterdag

Tang Soo Do
Jeugd 10.00 - 11.00
Senioren 10.00 - 11.00

master

R. Starke
master

Roy Starke
Master Instructeur
5e Dan TSD
1e Dan HKD

Sabum Nim Tang Soo Do - NTMB/EMTF
Kyosa Nim Hap Ki Do - NHU/EHU
Meervoudig Nederlands-, Europees-, en Wereld Kampioen

locatie

almere
Openbare Basis School De Archipel
Maldivenweg 45 1339 PL Almere-Buiten

inschrijven

tang soo do

Als je je wilt inschrijven voor Tang Soo Doo dan kan je hier een inschrijformulier downloaden.

Betaling van het lesgeld verloopt via een automatisch incasso. Hier kun je de machtiging voor het automatische incasso downloaden.

Gelieve het inschrijfformulier en het incassoformulier in te vullen met BLOKLETTERS en lever de getekende formulieren in bij de leiding.

Inschrijven examen (leden)

Tang soo do
Als je je wilt inschrijven voor 1 van de Examens van Sportschool Shim Kung kan je hier een inschrijfformulier downloaden.

Je dient natuurlijk aan alle criteria te hebben voldaan om in aanmerking te komen voor enig Examen!
Lees; het aantal lessen dat staat voor je Kup graduatie voor Junioren en Senioren, of je natuurlijk ingeschreven bent bij de NTMB/EMTF (Bondspaspoort), of je de Bondsemblemen hebt en natuurlijk of je contributie is voldaan en de Examen gelden zijn betaald.

We zullen in het vervolg vaste datums prikken voor de Examens, dus als je de examen datum mist dan zul je op de eerst volgende datum moeten wachten!

inschrijven nmtb/emtf

tang soo do
Het formulier voor het inschrijven bij de NTMB/EMTF bond kan je hier downloaden.

Aangezien de NTMB/EMTF een officieel erkende Bond is en Sportschool Shim Kung officieel geregistreerd staat bij de NTMB/EMTF bond zijn de examens die wij afnemen ook rijkserkend!
Om deze standaard te behouden moeten alle leden ingeschreven staan bij de NTMB/EMTF ( via het Bondspaspoort ) en moeten de leden tevens de 2 emblemen van de NTMB/EMTF zichtbaar op het pak dragen.

inschrijven Tang Soo Do

Clinics & wedstrijden
In de agenda proberen we zoveel mogelijk vermelding te maken van de lopende evenementen of wedstrijden in het Tang Soo Do/Hap Ki Do.

Om iedereen de gelegenheid te bieden zich hier op tijd voor in te schrijven willen we graag dat jullie bij alle wedstrijden/evenementen dit formulier (laten) invullen (door jullie ouders/voogd) en te (laten) ondertekenen.

De betaling voor deze wedstrijden/evenementen dienen contant voldaan te worden en tegelijk bij het inleveren van dit formulier voldaan te worden. (Kosten altijd per onderdeel; €10,- bij wedstrijden. €25,- bij evenementen. Jeugd wedstrijden €5,-) (Uitzonderingen voor directe betaling zijn: Zomerkamp, Europese-, Open Int. en Wereld Kampioenschappen. Reis-, deelname- en verblijfskosten kunnen variëren.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. Let op zonder geldig inschrijf formulier geen deelname!

Proefles

Tang Soo Do

Inschrijven

Tang Soo Do

Volg ons op

Facebook
Volg ons op
Volg en like onze Shim Kung Facebook pagina